VIDEO: Petra Vlhová skritizovala organizátorov pretekov v Lienzi!

NETKY.SK • 27 December 2021, 21:35 • 2 min
VIDEO: Petra Vlhová skritizovala organizátorov pretekov v Lienzi!

Petra Vlhová sa predstaví v utorok v rakúskom Lienzi v rámci obrovského slalomu. Čo si myslí o protipandemických opatreniach na pretekoch?

slovakia

left justify in out

Vlhová sa vyjadrila pre RTVS nie príliš pochvalne na adresu rakúskych organizátorov. Podľa nej nevynakladajú dostatok úsilia na to, aby účastníkov pretekov ochránili pred koronavírusom.

 

 

Podľa jej slov bývajú v hoteli okrem pretekárok taktiež cudzí ľudia. „My sa chránime a testujeme, ale čo máme robiť, keď sme v hoteli s cudzími. Je to ťažké,” povedala Vlhová.

 

Vlhová odštartuje s číslom 3. Stala sa najväčšou favoritkou na zisk prvenstva, nakoľko jej veľká rivalka Mikaela Shiffrinová sa na pretekoch nezúčastní pre pozitívny test na koronavírus. Neodštartuje ani Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová, ktorá sa z pretekov odhlásila tesne pred žrebovaním štartovacích čísel. Prvé kolo v Lienzi sa začne v utorok o 10:00 a druhé kolo o 13:00.

 

img

 

Ako vyzerá priebežné hodnotenie Svetového pohára?

 

Priebežné hodnotenie zatiaľ hovorí v prospech Shiffrinovej, ktorá je na prvom mieste so 750 bodmi. Na druhom mieste je Sofia Goggiová so 635 bodmi. Najlepšiu trojicu uzatvára Petra Vlhová so 435 bodmi.

 

Prečítajte si: AKTUALIZÁCIA: Petra Vlhová skončila na druhom mieste, slalom v Killingtone vyhrala Shiffrinová




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies