VIDEO Peter Sagan bavil kúskami aj s futbalovou loptou

NETKY.SK • 3 November 2015, 11:26 • 2 min
VIDEO Peter Sagan bavil kúskami aj s futbalovou loptou

FONZASO - Sídlo odevnej spoločnosti Sportful, ktorá oblieka cyklistický tím Tinkoff, navštívili v uplynulých dňoch dvaja prominentní hostia - úradujúci majster sveta v pretekoch s hromadných štartom na ceste Slovák Peter Sagan a taliansky majster cyklotrialu Vittorio Brumotti.

slovakia

left justify in out

Peter Sagan sa na vlastnú žiadosť oboznámil s výrobou majstrovského dúhového trička, ktoré mu zhotovili nielen v klasickej bielej, ale aj čiernej farbe. Dvadsaťpäťročný žilinský rodák opäť raz v sebe nezaprel cyklistického šoumena. Prítomným fanúšikom ukázal niekoľko skvelých kúskov na bicykli - jazdu na zadnom kolese, na skateboarde, a dokonca aj s futbalovou loptou na spôsob bicyklebalu, keď sa snažil prekonať v bránke slávneho talianskeho cyklistu Paola Bettiniho. V istom okamihu trafil "iba" hornú konštrukciu bránky... Bettini je svojím spôsobom Saganovám vzorom, lebo ako zatiaľ posledný člen profipelotónu dokázal získať titul majstra sveta na ceste vo dvoch po sebe nasledujúcich rokoch. Bolo to v sezónach 2006 a 2007 v Salzburgu a Stuttgarte. Na budúci rok bude svetový šampionát v Katare a Sagan v tejto súvislosti pre taliansky športový denník Gazetta delo Sport povedal: "Ak bude trať v Katare vyhovovať jazdcom ako som ja, pokúsim sa znova získať titul."

 


Server Cyclingweekly v súvislosti so Saganovou zručnosťou s loptou na bicykli odporúča Slovákom, aby ho zaradili do tímu pre budúcoročné majstrovstvá Európy vo futbale, kam sa už kvalifikovali: "Sagan by mohol do tímu priniesť niečo obohacujúce, hoci vzhľadom na jeho jazdu na tráve by to mohla byť jedna z vecí, ktorá by ho brzdila."

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona