VIDEO Pestrý víkend v Londýne: Strieľalo sa do tváre i samopalom, bodalo nožmi i mačetami...

NETKY.SK • 4 Jún 2018, 17:27 • 2 min
VIDEO Pestrý víkend v Londýne: Strieľalo sa do tváre i samopalom, bodalo nožmi i mačetami...

LONDÝN - Niet žiadnych pochýb, že Londýn sa stáva mestom tretieho sveta so všetkým, čo k tomu patrí. Jediný rozdiel je, že vďaka všadeprítomným kamerám a informačnej infraštruktúre sa o kriminalite odtrhnutej z reťaze dozvedáme v podstate okamžite a online. A vďaka sociálnym sieťam aj o páchateľoch a obetiach.

slovakia

left justify in out

Vďaka tomu môžeme vidieť video (dole) ukazujúce jedného z mužov, ktorý bol postrelený v južnom Londýne do tváre. K incidentu došlo v Peckhame v sobotu okolo ôsmej večer, informoval server croydonadvertiser.co.uk. Dvaja mladíci vo veku 22 a 25 rokov sedeli v aute, keď sa objavil neznámy páchateľ či páchatelia a zasiahol ich skrz okno auta niekoľkými výstrelmi. Jeden z nich bol zasiahnutý do tváre, obaja útok prežili.

 

Je dobré si pripomenúť, že legálne držanie zbrane je takmer nemožné, ale streľbu to nezastavuje. Lumpovia sa k zbraniam nejako dostanú vždy. Napriek tomu je zákaz zbraní asi dobrá vec. Namiesto sekania nožom by sa títo Londýnčania rovno strieľali a dopad by bol ďaleko horší, myslí si server stredoevropan.cz, ktorý o krimi víkende informoval.

 

Útok nožom pocítili žena a muž tiež priamo v tvári. V Rotherhithe sa pokúsili zabrániť lúpeži, ale odniesli si sečné rany, žena ich mala dokonca v tvári, informuje server southwarknews.co.uk. Sečné rany obvykle nezískate od malého noža, ale od poriadne veľkého alebo mačety. V novom Londýne nič neobvyklé.

 

Hodinu predtým, než lupič posekal túto dvojicu, tak bol na inom mieste v Londýne pobodaný asi 30-ročný muž. Stalo sa to na Old Kent Road. Páchateľa na mieste zatkli, píše southwarknews.co.uk.

 

Deň predtým sa podobný prípad pobodania stal v Shadwelli, informoval server londýnskej polície met.police.uk.

 

A ako čerešnička na záver, v Londýne sa strieľalo aj zo samopalu. Po hádke dvoch mužov, uz ktorých jeden bol v aute, ten druhý, čo stál vonku, vytiahol zbraň a auto aj s vodičom pokropil celkom 17 výstrelmi, píše The Sun. Muž je vo vážnom stave v nemocnici. Len krátko predtým bol v Deptforde muž bodnutý nožom do hrudníka.

 

To bol taký pekný víkendový Londýn... A tu je vyššie spomínané video. Upozorňujeme, že nie je vhodné pre deti a citlivejšie povahy.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies