VIDEO Pes hrdina: Pri požiari domu zachránil osemmesačné dieťa

NETKY.SK • 20 August 2016, 11:54 • 2 min
VIDEO Pes hrdina: Pri požiari domu zachránil osemmesačné dieťa

BRATISLAVA - V americkom meste Baltimore zahynul pri požiari pes menom Polo po tom, ako zachránil osemmesačné dieťa.

slovakia

left justify in out

Hovorca tamojších hasičov potvrdil, že po príchode na miesto našli v miestnosti psa, ktorý ležal na dievčatku. Bábätko utrpelo popáleniny na 19 percentách tela. „Bol mojím prvým dieťaťom a teraz som o neho prišla. Modlím sa, že som nestratila aj ju. Je všetko, čo mám. Všetko sa to udialo veľmi rýchlo, nerozumiem tomu. Nechápem, prečo sa dejú takého veci," uviedla pre televíziu WBAL-TV Erika Poremski, matka malej Viv.

 

 

Žena utrpela popáleniny v oblasti tváre a rúk, keď sa snažila zachrániť dcéru. Pacientku už prepustili z nemocnice, jej dcéra je na jednotke intenzívnej starostlivosti. „Robí všetko, čo môže, bojuje. Je to veľmi dobré dievčatko, dúfam, že je v poriadku," uviedla matka. Polícia v súčasnosti vyšetruje príčinu požiaru.


Verejnosť môže podporiť Eriku Poremski a jej dcéru prostredníctvom finančnej zbierky na portáli GoFundMe, kde sa už podarilo získať viac ako 26-tisíc dolárov (v prepočte približne 23-tisíc eur).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies