VIDEO Pentagon musel odkryť zábery neznámeho letiaceho objektu!

NETKY.SK • 14 Marec 2018, 17:00 • 2 min
VIDEO Pentagon musel odkryť zábery neznámeho letiaceho objektu!

Organizácia To The Stars Academy of Arts and Science zverejnila unikátne zábery neidentifikovateľného lietajúceho objektu. Vyžiadala si ho od amerického ministerstva obrany, ktoré ho muselo vydať na základe zákona o slobodnom prístupe k informáciám.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií organizácie, ktorá sa zameriava na skúmanie UFO - teda neidentifikovateľných lietajúcich objektov - nahrávku natočili pri cvičnom lete stíhačky F/A-18 Super Hornet, píše server Novinky.cz. Ide o veľmi rýchle sa pohybujúci objekt uprostred hľadáčika lietadla. 

 

Podobné zábery neznámeho objektu zverejnili aj koncom minulého roka. Vtedy šlo o nahrávku dnes už bývalého pilota amerického námorníctva Davida Fravora, ktorý povedal, že zažil stretnutie s niečím, čo pochádzalo z iného sveta. 

 

Americké ministerstvo obrany vlani dokonca priznalo, že malo v minulosti na sledovanie neidentifikovateľných lietajúcich predmetov špeciálny program. Zo svojho rozpočtu ho financovalo v rokoch 2007 až 2012, potom však jeho činnosť ukončilo.

 

Na starosť ho mal vtedajší spravodajský dôstojník Pentagonu Luis Elizondo, ktorý v súčasnosti pôsobí práve v organizácii To The Stars Academy of Arts and Science. Serveru CNN povedal, že zverejnené vidá sú len špičkou ľadovca a že podobných záberov skrýva ministerstvo obrany oveľa viac.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona