VIDEO Pedofil Johnson sa vo väzení prekecol o svojich ohavných túžbach

NETKY.SK • 21 Apríl 2017, 13:45 • 2 min
VIDEO Pedofil Johnson sa vo väzení prekecol o svojich ohavných túžbach

LONDÝN - Bývalý anglický futbalista Adam Johnson bol natočený vo väzení, ako svojim spoluväzňom povedal, že ho mrzí, že svoju 15-ročnú obeť nestihol znásilniť.

slovakia

left justify in out

Johnson (29) odúsený za pedofíliu si v súčasnosti odpykáva 6-ročný trest odňatia slobody. Minulý rok bol prichytený pri randení s iba 15-ročným dievčaťom. To bozkával, dotýkal sa ho na intímnych partíách a snažil sa ho zviesť.

 

Vo videu, ktoré zverejnil The Sun, možno Johnsona  vidieť a počuť, ako vo väzenskej práčovni rozpráva svojim spoločníkom o incidente.

 

„Nebolo to tak, že si ju znásilnil alebo také niečo?“ pýta sa vo videu iný väzeň. Na to Johnson odpovedá: „Nie! Ale želám si, aby som to naozaj urobil za šesťročný tresť.“

 

 

Johnson sa ďalej posťažoval, že trest sa mu zdá nespravodlivý. Iný pedofili a násilníci údajne dostali oveľa menšie tresty za horšie činy. Celé video si môžete pozrieť TU.

 

Johnson, ktorý má dvojročnú dcéru s bývalou partnerkou  Stacey Flounders, počas  súdneho procesu povedal, že sa za svoje činy hanbí  a ľutuje ich.

 

Táto kompromitujúca nahrávka s najväčšou pravdepodobnosťou zmarila akékoľvek šance na jeho  predčasné prepustenie.

Hriešnik  taktiež vylúčil návrat do britského futbalu, pretože je presvedčený, že by mu v tíme nedali druhú šancu. Po odsedení trestu má v pláne odísť do inej krajiny.

 

Johnson bol uväznený v marci. Detektív  Aelfwynn Sampson vtedy povedal: "Johnson využil svoju pozíciu miestneho hrdinu na to, aby zneužil  mladé a citlivé dievča. Od začiatku ich kontaktu navyše veľmi dobre vedel, že sotva dosiahla 15 rokov, ale to ho nezastavilo a nepochybne si myslel, že mu to prejde."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies