VIDEO Pchjongjang v Severnej Kórei je ľudoprázdnym mestom duchov

NETKY.SK • 18 September 2017, 19:40 • 2 min
VIDEO Pchjongjang v Severnej Kórei je ľudoprázdnym mestom duchov

PCHJONGJANG - Mrakodrapy, diaľnice, mosty, ale skoro žiadni ľudia! Turistovi sa podarilo natočiť severokorejské hlavné mesto Pchjongjang z lietadla a jeho jedinečné video odhaľuje prekvapivú skutočnosť. 2,5 miliónová metropola pripomína skôr mesto duchov.

slovakia

left justify in out

Singapurec vystupujúci na internete pod menom Aram Pan, už dlhšiu dobu sdieľa videá, ktoré poskytujú unikátny vhľad do jednej z najizolovanejších zemí sveta. Teraz sa mu podarilo uloviť ďalšiu vzácnosť, severokórejská vláda mu povolila, aby natočil ich metropolu z lietadla.

 

Populácia Pchjongjangu sa odhaduje na približne 2,5 milióna ľudí, zo záberov Aram Pana to tak ale rozhodne nevyzerá. Na videu sa po mestách preháňajú iba malé autá a slovo “kolona” by ste zrejme v slovníku Severokórejcov nenašli. Pchjongjang na záberoch vyzerá skoro ľudoprázdny.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies