VIDEO Paulo Wanchope po bitke skončil na lavičke Kostariky

NETKY.SK • 13 August 2015, 08:54 • 2 min
VIDEO Paulo Wanchope po bitke skončil na lavičke Kostariky

PANAMA CITY - Paulo Wanchope už nie je trénerom kostarickej futbalovej reprezentácie. Tridsaťdeväťročný kouč (nar. 31. júla 1976) sa rozhodol odstúpiť po tom, ako sa pobil po utorňajšom dueli výberov Panamy a Kostariky do 23 rokov. Informovala o tom tamojšia futbalová federácia.

slovakia

left justify in out

Video z incidentu zachytáva, ako sa kormidelník po záverečnom hvizde snaží dostať z tribúny na ihrisko, keď ho zozadu napadol neznámy muž. Následne došlo k fyzickej konfrontácii, niekoľkým úderom, pričom zakročiť musela bezpečnostná služba.

 


Panamské médiá tvrdia, že Wanchopa iritoval výkon rozhodcov v spomenutom stretnutí. "Pre zachovanie pozitívnej atmosféry v tíme som sa rozhodol odstúpiť. Sme ľudské bytosti, robíme chyby. Jednu závažnú som urobil aj ja. Chcem len to najlepšie pre našu reprezentáciu. Reagoval som nevhodne. Rezignácia je to najlepšie pre dobro mužstva. Nechcem zhoršovať situáciu okolo tímu. Mám rodinu, ktorá mojím činom trpí a aj preto som sa takto rozhodol," cituje oficiálna stránka Kostarickej futbalovej federácie slová Wanchopa, ktorý sa zároveň ospravedlnil všetkým členom kostarického aj panamského tímu do 23 rokov.


Bývalá hviezda Kostariky Paulo Wanchope viedol tamojší národný tím oficiálne od 31. januára 2015. Na vlaňajšom svetovom šampionáte bol asistentom Jorgeho Luisa Pinta, Kostaričania sa na MS v Brazílii prebojovali až do štvrťfinále.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies