VIDEO Partia motocyklistov napadla vodiča luxusného SUV

NETKY.SK • 1 Október 2013, 11:57 • 2 min
VIDEO Partia motocyklistov napadla vodiča luxusného SUV

NEW YORK – Vodič luxusného Range Roveru dostal bitku od skupinky bezohľadných motorkárov, ktorí ho naháňali po diaľnici až do New Yorku.

slovakia

left justify in out

Celý incident natočil na kameru jeden zo skupiny motrokárov. Tí mali svoj každoročný zraz, na ktorom sa ich stretlo niekoľko desiatok. Nezhody začali keď jeden z motorkárov zabrzdil pred čiernym Range Roverom a ten do neho narazil. Na videu je jasne vidieť, že na vine bol motocyklista, ktorý pred autom zastal úmyselne. Po tejto kolízii sa začala naháňačka.

Motocyklistom sa podarilo Range Rover obkľúčiť a keď sa jeden z nich vydal smerom k autu, vodič SUV sa v strachu o život svojej ženy a malého dieťaťa rozhodol, že „zábranu“ prerazí. Rovnaký scenár sa zopakoval ešte raz, ale neskôr je vodič prinútený zastaviť na červenej. To využili motorkári na to, aby vodiča napadli, jeden mu prilbou rozbíja okno a druhý ho údajne udrel. Muž utrpel poranenia tváre od úderov a od črepín skla.

Polícia prípad vyšetruje, ale zatiaľ nikoho neobvinila ani neuväznila. Ľudia na interente však podporujú muža za volantom Range Roveru. Podľa nich motocyklisti jazdili agresívne a muž sa zachoval správne. Posúďte sami...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona