VIDEO: Paríž Saint-Germain oslavy titulu odložil aj vďaka skratu svojho útočníka

NETKY.SK • 8 Apríl 2019, 12:00 • 2 min
VIDEO: Paríž Saint-Germain oslavy titulu odložil aj vďaka skratu svojho útočníka

Paríž - Futbalisti Paríža Saint-Germain remizovali v nedeľňajšom zápase 31. kola francúzskej Ligue 1 s Racingom Štrasburg 2:2 a oddialili majstrovské oslavy. Zverenci Thomasa Tuchela mohli otvárať šampanské pred svojimi fanúšikmi v Parku princov v prípade akejkoľvek výhry nad alsaským tímom. PSG napokon vyrovnať rekord z roku 2016 nevyrovnal, aj vďaka kurióznemu momentu útočníka Erica Choupa-Motinga.

slovakia

left justify in out

Za stavu 1:1 to bol práve Choupo-Moting, ktorý  obral svoj tím o vedúci gól, keď na bránkovej čiare zastavil lišiacku strelu  Christophera Nkunkua evidentne smerujúcu do brány. PSG tak mohol vyrovnať rekord z roku 2016, keď pod vedením Laurenta Blanca spečatil zisk titulu osem kôl pred koncom sezóny.

 

 

Viac sa však po zápase hovorilo o drzom novinárovi z televíznej spoločnosti Canal+ Laurentovi Paganellim. Ten sa v mixzóne pohyboval v drese Racingu Štrasburg, čím poriadne rozčúlil kormidelníka domáceho tímu. "On je novinár a má na sebe dres? Považujem to za nenormálne, také niečo sa nabudúce nebude opakovať. On to síce poprel, ale ja som ho zreteľne videl v drese Racingu," penil Tuchel na tlačovej konferencii. Jeho tím sa ujal vedenia v 13. minúte gólom kamerunského útočníka Erica Choupa-Motinga, ale ešte do prestávky dvakrát inkasoval. Za stavu 1:1 Choupo-Moting kuriózne obral svoj tím o vedúci gól, keď na bránkovej čiare zastavil loptu po lobe Christophera Nkunkua smerujúcu do bránky hostí.

 

 

 

Tréner PSG Tuchel skladal zostavu bez viacerých útočných opôr - Neymara, Edinsona Cavaniho či Angela Di Mariu a iba na lavičke náhradníkov začali duel Julian Draxler s Kylianom Mbappem

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona