VIDEO Panika v nemocnici v Houstone: Pre nahlásenú streľbu evakuovali pacientov pomocou mobilných lôžok

NETKY.SK • 22 Február 2017, 07:19 • 2 min
VIDEO Panika v nemocnici v Houstone: Pre nahlásenú streľbu evakuovali pacientov pomocou mobilných lôžok

HOUSTON - Polícia v americkom meste Houston zasahovala dnes v jednej z miestnych nemocníc, odkiaľ bola nahlásená streľba, po prehľadaní areálu však oznámila, že nenašla nijaké zranené osoby ani dôkazy o tom, že naozaj došlo k použitiu strelnej zbrane.

slovakia

left justify in out

Miestom policajného zásahu bola Nemocnica Bena Tauba, ktorá je súčasťou rozsiahleho komplexu označovaného ako Texaské zdravotné stredisko. V nemocnici sa nachádza takmer 500 lôžok a jej úrazové centrum ošetrí každoročne viac ako 100.000 naliehavých prípadov.

 

 

Po nahlásení streľby popoludní miestneho času zasahovali v nemocničnom areáli desiatky príslušníkov špeciálneho policajného útvaru SWAT a ďalších policajtov. Na televíznych záberoch nakrútených z vrtuľníka bolo vidieť desiatky odchádzajúcich zamestnancov, pričom niektorí z nich sprevádzali pacientov, ktorých zrejme evakuovali pomocou mobilných lôžok či vozíkov.

 

 

Policajný náčelník Art Acevedo uviedol, že po negatívnom výsledku prvej prehliadky začali príslušníci zasahujúcich jednotiek budovy prehľadávať ešte raz.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies