VIDEO Ozbrojený muž sa zabarikádoval v reštaurácii: Políciu po zásahu čakalo prekvapenie!

NETKY.SK • 7 August 2016, 14:40 • 2 min
VIDEO Ozbrojený muž sa zabarikádoval v reštaurácii: Políciu po zásahu čakalo prekvapenie!

BERLÍN - Pravdepodobne duševne chorého muža, ktorý sa dnes ráno zabarikádoval v jednej z reštaurácií v nemeckom meste Saarbrücken, našla polícia po zásahu spiaceho v pivnici.

slovakia

left justify in out

Následne ho zadržala a previezla do nemocnice. S odvolaním sa na vyhlásenie hovorcu miestnej polície a nemeckých médií o tom informovala agentúra DPA.

 

Štyridsaťriročný muž bol podľa policajného hovorcu Kurta Schwindlinga len ľahko zranený a nemal pri sebe nijakú zbraň, čo je v rozpore s predošlými domnienkami polície. Incident zrejme zapríčinili jeho osobné problémy.

 

Muž, ktorý je pravdepodobne zaťom majiteľa reštaurácie Dubrovnik, do jej priestoru vošiel dnes dopoludnia a personálu nariadil, aby miesto opustil. Následne sa v reštaurácii zabarikádoval, nezadržiaval však rukojemníkov, nikomu sa nevyhrážal, ani nič nepožadoval.

 

Polícia identitu muža nezverejnila, jeden z jej príslušníkov ale podľa agentúry Reuters uviedol, že ide o Macedónčana, ktorý však už roky žije v Nemecku. Udalosť vyľakala obyvateľov Saarbrückenu, ktorého centrum polícia na čas uzavrela.

 

 

Hovorca polície Kurt Schwindling uviedol, že muž, ktorý je príbuzným majiteľa, vošiel do reštaurácie dnes ráno a personálu, ktorý miesto upratoval, nariadil, aby okamžite odišiel. Identitu muža doposiaľ polícia nezverejnila, uviedla však, že pravdepodobne trpí psychickými problémami. Akú zbraň má pri sebe zatiaľ nie je zrejmé.

 

 

Polícia zároveň uviedla, že muž nezadržiava rukojemníkov a nejde o teroristický čin. Ako a prečo je muž zranený zrejmé nie je. Príslušníci polície sa s ním momentálne zhovárajú a pokúšajú sa ho presvedčiť, aby sa vzdal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies