VIDEO Ozbrojenec vo Francúzsku vtrhol do domova dôchodcov a usmrtil jednu ženu

NETKY.SK • 25 November 2016, 06:38 • 2 min
VIDEO Ozbrojenec vo Francúzsku vtrhol do domova dôchodcov a usmrtil jednu ženu

PARÍŽ - Ozbrojený muž sa vo štvrtok večer vlámal do domova dôchodcov pre bývalých misionárov ležiaceho neďaleko mesta Montpellier na juhozápade Francúzska a zabil jednu ženu.

slovakia

left justify in out

Polícia podľa zdrojov agentúry Reuters oboznámených s vyšetrovaním po útočníkovi pátra a domov dôchodcov, v ktorom žije vyše 60 bývalých misionárov, evakuovala a momentálne prehľadáva.

 

 

Podľa jedného z nemenovaných zdrojov bola žena usmrtená nožom, pričom tesne pred tým ešte stihla zatelefonovať na políciu. Iný zdroj uviedol, že doposiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by čin akokoľvek súvisel s terorizmom.

 

 

V domove dôchodcov ležiacom v obci Montferrier-sur-Lez žije vyše 60 bývalých misionárov, ktorí sa predtým zúčastňovali na náboženských misiách v Afrike, uviedla spravodajská stanica BBC.

 

Francúzsky denník Le Figaro s odvolaním sa na zdroje blízke vyšetrovaniu napísal, že do domova sa vlámal muž s kapucňou na hlave, ozbrojený nožom a brokovnicou so skrátenou hlavňou.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies