VIDEO Otrasné! Muž sotil ženu pod prichádzajúce metro

NETKY.SK • 12 Január 2018, 11:47 • 2 min
VIDEO Otrasné! Muž sotil ženu pod prichádzajúce metro

Na jednom z nástupíšť v brazílskom metre v Sao Paule sa v utorok odohrala dráma. Jednu ženu čakajúcu na vlak tam sotil pod prichádzajúce metro muž stojaci opodiaľ. Je zázrak, že žena z toho vyviazla iba so zlomenou rukou.

slovakia

left justify in out

Na záberoch z bezpečnostných kamier vidno, ako žena letí do koľajiska pod prichádzajúce metro potom,  čo do nej strčil jeden z mužov, píše server Novinky.cz. Útočníka pred útekom zastavili okolostojaci ľudia a krátko na to ho zadržali aj policajti. Podľa detektívov, ktorí prípad vyšetrujú, trpí muž duševnými problémami a údajne strčil do prvej ženy, ktorú stretol.

 

Žena našťastie akoby zázrakom prežila a z incidentu vyviazla dokonca iba so zlomenou rukou, píše Daily Mail. "Prežila, pretože spadla do žľabu medzi koľajnicamia a nedotkla sa napájacej koľaje," vysvetlil hovorca hromadnej dopravy v Sao Paule.

 

"Hneď, ako sa incident odohral, skratovali sme napájaciu koľaj, aby žena nedostala smrtiacu elektrickú dávku. Následne sme ju vyslobodili a previezli do nemocnice na pozorovanie. Stále je vo veľkom šoku," dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies