VIDEO Ostrá diskusia v TA3: Moderátor sa hádal s Mezenskou!

NETKY.SK • 26 Február 2014, 10:20 • 2 min
VIDEO Ostrá diskusia v TA3: Moderátor sa hádal s Mezenskou!

BRATISLAVA – Spravodajská televízia TA3 si v rámci diskusií s prezidentskými kandidátmi pozvala do štúdia občiansku kandidátku Helenu Mezenskú. Moderátori Peter Bielik a Ľuba Oravová sa s poslankyňou NR SR za OĽaNO dostali do poriadnej slovnej prestrelky.

slovakia

left justify in out

Konflikt v štúdiu začal, keď sa moderátor Peter Bielik opýtal Mezenskej na ženu, ktorá hodila v parlamente stoličku počas mimoriadnej schôdze, na ktorej odvolávali premiéra Roberta Fica. Kandidátka na prezidenta sa odmietala vyjadriť k moderátorovej otázke o tom, či ju pozná. Podľa Bielika bola táto žena na poslaneckom klube OĽaNO.

Mezenská sa vyhýbala odpovedi na otázku a stále vyťahovala rozkrádanie štátu súčasnou vládou.   Nakoniec odpovedala: „Ja s touto pani nemám dva mesiace kontakt.“ Keď sa však moderátor dožadoval presnejšej odpovede poslankyňa sa nahnevala: „Ja neviem, či som tu prišla na nejaký inkvizičný súd, alebo kde som ja vlastne prišla.“

Bielik sa však aj naďalej dožadoval odpovede na svoju otázku a Mezenskej dokonca pohrozil ukončením relácie.

 

Vyostrená debata pokračovala aj ku koncu diskusie. Poslankyňa za OĽaNO obvinila moderátora, že kladie otázky "účelovo a tendenčne" a pustila sa do neho: "Možno sa cítite ako významný človek, ale nie ste...Človeku je z toho na zvracanie."

 

 


Celý záznam diskusie s Helenou Mezenskou


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies