VIDEO Ostane vám rozum stáť: Tehotná žena si búcha kladivom po bruchu!

NETKY.SK • 26 November 2013, 11:17 • 2 min
VIDEO Ostane vám rozum stáť: Tehotná žena si búcha kladivom po bruchu!

LONDÝN – Pri tomto videu vám ostane rozum stáť! Heather Thorpová v pokročilom štádiu tehotenstva sa bije kladivom po bruchu.

slovakia

left justify in out

Video natočil jej bývalý priateľ Sean Hanlon (26), ktorý je zároveň otcom dieťaťa. Podľa neho sa Thorpová bila po bruchu pretože „už chce porodiť“ a dokázať mu, že jej dieťa vydrží všetko. Našťastie sa chlapec Jonathan narodil úplne zdravý.

Hanlon video nahral, pretože chce aby mu jeho dieťa zverili do starostlivosti. S videom prišiel na políciu, ale tam ho „odpálkovali“. „Keby niekto natočil, ako žena bije kladivom dieťa, okamžite by ju zatkli. Podľa mňa je toto to isté,“ povedal Hanlon pre Daily Mail.

Hanlon sa o svojho syna bojí, pretože jeho bývalá priateľka podľa neho nie je normálna. „Boli sme spolu rok. Myslím si, že Jonathan nie je v dobrých rukách. Toto video som natočil, aby mi ľudia verili, že Heather nemá všetkých päť pohromade,“ dodal Hanlon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona