VIDEO Opitý vodič chcel ujsť policajtom, zrazilo ho však jeho vlastné auto...

NETKY.SK • 12 Marec 2018, 10:09 • 2 min
VIDEO Opitý vodič chcel ujsť policajtom, zrazilo ho však jeho vlastné auto...

Božie mlyny melú niekedy neuveriteľne rýchlo. Platí to aj v prípade 30-ročného Isaaca Bonsua z predmestia Washingtonu, ktorý opitý unikal pred policajnou hliadkou. Keď vyskočil z vozidla a utekal po svojich, zrazilo ho jeho vlastné nezabrzdené auto...

slovakia

left justify in out

Video zverejnilo policajné oddelenie okresu Fairfax, ktorého policajti opitého vodiča prenasledovali, píše server Novinky.cz. Máloktoré zatknutie prebehlo tak hladko, ako toto.

 

Keď si totiž opitý Bonsu uvedomil, že policajtov sa len tak nezbaví, rozhodol sa, že im ujde po vlastných. Zastavil preto auto na okraji cesty a vybehol vonku. Lenže zabudol zatiahnuť ručnú brzdu a auto šlo pomaly ďalej. K jeho smole sa trajektórie jeho zamýšľaného úteku a stále idúceho vozidla krížili. Isaac Bonsu zmizol prekvapeným policajtom pod kolesami svojho vlastného auta. 

 

Opilcovi sa našťastie nič vážne nestalo, ihneď vstal a pokúsil sa o útek, policajti ho však bez problémov chytili. Obvinili ho zo šoférovania pod vplyvom, z držania marihuany a niekoľkých ďalších trestných činov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies