VIDEO Opitý Poliak zabil na pešej zóne šesť ľudí!

NETKY.SK • 2 Január 2014, 09:59 • 2 min
VIDEO Opitý Poliak zabil na pešej zóne šesť ľudí!

ŠTENÍN - Šesť ľudí, vrátane troch členov jednej rodiny, zabil v stredu opitý vodič na pešej zóne v meste Kamień Pomorski.

slovakia

left justify in out

Auto značky BMW vrazilo do chodcov takou rýchlosťou, že ich vyhodilo niekoľko metrov do vzduchu, uviedol policajný hovorca. Po nehode skončilo na streche na trávniku. Vodič zrazil na chodníku okrem iných aj päťčlennú rodinu, ktorá v tom čase prechádzala pešou zónou v sprievode svojich troch známych. Zrážku neprežili policajt, jeho manželka a ich deväťročný syn, ktorý zomrel po prevoze do nemocnice. Ďalšie dve deti dvojice utrpeli vážne zranenia.

Vinníkovi nehody namerali v krvi bezprostredne po nehode takmer dve promile alkoholu, výsledky krvných testov ešte neboli známe. V aute s ním bola mladá žena, ktorá bola triezva.

Dvadsaťšeťročný vodič nie je poľskej polícii neznámy. Už v roku 2006 mu na rok odobrali vodičský preukaz za riadenie vozidla v opitosti. Za najnovší trestný čin mu hrozí až 15 rokov väzenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona