VIDEO Opitý Američan sa preháňal na diaľnici. Nie však na aute, ale na koni...

NETKY.SK • 28 Február 2018, 17:56 • 2 min
VIDEO Opitý Američan sa preháňal na diaľnici. Nie však na aute, ale na koni...

Bizarný incident sa odohral v sobotu neďaleko Los Angeles v americkom štáte Kalifornia. Tamojšia polícia zadržala muža, ktorý na jednej z tamojších rušných diaľnic jazdil na koni. Strážnici po jeho zadržaní naviac zistili, že je pod vplyvom alkoholu. Na prepustení páchateľa vyčíslili tučnú kauciu a zviera skončilo u jeho matky, píše server CBS News.

slovakia

left justify in out

Luisa Pereza pôvodom z Placentia v sobotu so svojím koňom zazreli na diaľnici neďaleko mesta Bellflower, ktoré leží len pár kilometrov juhovýchodne od LA, píše server Novinky.cz.

 

Na miesto následne prišla polícia, ktorá muža ihneď zadržala. Podľa informácií polície mal Perez v krvi dvakrát väčšie množstvo alkoholu, než je tamojšia povolená hranica. 

 

 

 

 

 

Pri incidente nebol našťastie nikto zranený. Koňa si odviedla páchateľova mama, ktorá na miesto ihneď pribehla. O niečo horšie skončil zadržaný Perez, na ktorého prepustenie bola uvalená kaucia vo výške 50-tisíc dolárov. 

 

Policajti to síce brali s humorom, pridali však na Twitter aj varovania: "Nie, nemôžete jazdiť na koni po diaľnici. A už vôbec nie pod vplyvom alkoholu. Nevystavujte seba, ani svoje prekrásne zvieratá, ani nikoho iného zbytočnému nebezpečenstvu," napísali k fotkám.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies