VIDEO Opití študenti ukradli z cirkusu lamu, vozili sa s ňou v električke!

NETKY.SK • 4 November 2013, 11:11 • 2 min
VIDEO Opití študenti ukradli z cirkusu lamu, vozili sa s ňou v električke!

BORDEAUX – Francúzsko má novú celebritu. Volá sa síce ako slávny spevák Serge Lama, nie je to však človek, ale lama. Zviera sa stalo slávnym po tom, ako ho študenti uniesli z cirkusu a vozili sa s ním v električke.

slovakia

left justify in out

Päť opitých študentov z juhozápadného francúzskeho mesta Bordeaux sa rozhodlo, že si z miestneho cirkusu „požičajú“ lamu a budú sa s ňou voziť v električke. Tento nápad študentov však prekážal vodičovi, ktorý zavolal strážnikov. Tí lamu vyviedli z električky a priviazali o lampu pouličného osvetlenia. Pätici študentov sa podarilo mužom zákona uniknúť.

Majiteľ cirkusu však z tohto fóriku nadšený nebol. „Keď mi zavolali o piatej ráno a povedali mi, že moja lama je priviazaná o lampu, myslel som si, že sa mi sníva,“ povedal Jean Beautour. Ten okrem toho, že bol neuveriteľne nahnevaný podal dokonca na študentov sťažnosť.

Študenti si údajne z cirkusu chceli zobrať zebru, ale tá sa tak ľahko nedala skrotiť, a tak si vybrali kľuďasa Sergea. Štyridsaťosem hodín po celom incidente sa na facebooku vytvorili hneď niekoľko skupín, ktoré podporujú študentov a aj Sergea lamu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies