VIDEO Opilec prestrčil hlavu cez mreže. Nik nevie, ako

NETKY.SK • 24 Január 2018, 16:20 • 2 min
VIDEO Opilec prestrčil hlavu cez mreže. Nik nevie, ako

Policajti z čínskeho mesta Charbin, ktoré sa nachádza v provincii Chej-lung-ťiang, sa museli vysporiadať s nezvyčajným problémom. Jednému zo zatknutých mužov totiž v policajnej cele uviazla hlava medzi mrežami.

slovakia

left justify in out

Zábery uväzneného Číňana pochádajú z konca vlaňajšieho roka, svetové agentúry ich však zverejnili až teraz, píše server Novinky.cz. Na videu je videť, ako sa policajti snažia mreže roztiahnuť a zadržaného muža vyslobodiť. "Neporušil som zákon. Len som s autom zastavil a zaspal! Nechápem, prečo ste ma zadržali! Poďte si ma vyfotiť, chcem fotku!" kričal na nich muž z cely.

 

Muža zadržali potom, čo bol policajtmi pristihnutý pri riadení pod vplyvom alkoholu. Následne putoval do cely, aby vytriezvel. Ako sa mu podarilo prestrčiť hlavu medzi mreže, nie je zrejmé. Policajtom sa však nakoniec podarilo jeho hlavu vyslobodiť.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies