VIDEO Opatrovateľka čelí obvineniu: Otrasné správanie ženy voči batoľaťu vám vženie slzy do očí

NETKY.SK • 22 September 2017, 11:40 • 2 min
VIDEO Opatrovateľka čelí obvineniu: Otrasné správanie ženy voči batoľaťu vám vženie slzy do očí

Bezpečnostná kamera ukázala matke, ako strašne s jej dieťaťom zaobchádza opatrovateľka.

slovakia

left justify in out

Strašný prípad sa stal v Nigérii, kde bezpečnostná kamera majiteľky domu zachytila babysitterku pri desivom zaobchádzaní s deväťmesačným dieťaťom.

 

Ženu si matka najala v máji na základe výborných odporúčaní od predchádzajúceho zamestnávateľa. Po čase sa jej však zdalo, že jej malej dcérke Laile pribúdajú na telíčku modriny, o pôvode ktorých nič nevedela. Rozhodla sa preto pre rozmiestnenie viacerých bezpečnostných kamier v byte. Tie jej pomohli odhaliť ohavné činy opatrovateľky.

 

Babysitterka s malým dievčatkom zaobchádzala skutočne príšerne. Prenášala dieťa dolu hlavou držiac ho len za jednu nohu, do postieľky ho hodila, akoby to bola bábika. Laila plakala, no to jej vôbec neprekážalo. Zaobchádzala s ňou ako s neživým predmetom.

 

Keď si zábery z kamier následne pozrela matka, rozplakala sa. Okamžite sa rozhodla podať trestné oznámenie a video v tomto prípade poslúžilo ako dôkaz. Surovú ženu krátko na to zadržali a momentálne čelí obvineniu z útoku na dieťa a pokus o vraždu. Vo vyšetrovacej väzbe ostane aj v priebehu októbra a následne o jej treste rozhodne súd.

 

Matka malej Laily je z tohto incidentu otrasená a je jej veľmi ľúto, čo muselo dieťa zažiť. Napriek tomu vyjadrila názor, že teraz nepovažuje všetky opatrovateľky za zlé, pretože s mnohými má sama výborné skúsenosti, ale istý čas potrvá, kým si k niekomu opäť vybuduje dôveru.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies