VIDEO Opatovský nebol tri roky pri mori! Čoho sa obával?

NETKY.SK • 8 Jún 2017, 13:42 • 2 min
VIDEO Opatovský nebol tri roky pri mori! Čoho sa obával?

Po náročnom pracovnom období si spevák Robo Opatovský nájde konečne čas na odpočinok.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Spevák Robo Opatovský má za sebou mnoho úspešných pracovných aktivít, preto si toto leto chce nájsť čas na odpočinok spolu s manželkou Katkou a trojročnou dcérkou Hanou. „Ideme konečne na dovolenku po troch rokoch,“ povedal spokojne pre Netky.sk. Dôvod prečo taký dlhý čas neoddychoval za hranicami našej krajiny mnohých rodičov neprekvapí. Cestovanie jeho dcéra neznášala najlepšie. „Keď sme chceli zobrať Hanu niekam autom a cesta trvala viac ako hodinu, alebo hodinu a pol, tak sa necítila komfortne. Preto sme sa s manželkou rozhodli, že ju nebudeme trápiť cestovaním,“ vysvetlil nám.

 

Prvú spoločnú dovolenku pri mori si tak rodinka chce užiť v Chorvátsku. „Chystáme sa do Dubrovníka a veľmi sa na to teším. Hana sa zas veľmi teší, že bude letieť lietadlom,“ doplnil spevák, ktorý by rád rozšíril svoju krásnu rodinku o ďalšieho potomka. Viac v priloženom videu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies