VIDEO Olly Murs pripravuje nový singel

NETKY.SK • 1 Júl 2016, 14:58 • 2 min
VIDEO Olly Murs pripravuje nový singel

BRATISLAVA - Anglický spevák Olly Murs vydá 8. júla nový singel s názvom You Don't Know Love.

slovakia

left justify in out

Pôjde o prvú zverejnenú skladbu z piateho štúdiového albumu, ktorý 32-ročný hudobník v súčasnosti dokončuje. Nový singel opísal ako "rýchlu pecku". Olly Murs pritom vo februári oznámil, že pre prácu na novej štúdiovke sa rozhodol skončiť s moderovaním britskej verzie speváckej súťaže The X Factor.


Oliver Stanley "Olly" Murs sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2009, keď skončil druhý v spomínanej súťaži The X Factor. V auguste 2010 vydal debutový singel Please Don't Let Me Go, s ktorým dobyl UK Chart. Tento úspech sa mu podarilo zopakovať aj so skladbami Heart Skips A Beat (feat. Rizzle Kicks & Chiddy Bang), Dance With Me Tonight a Troublemaker (feat. Flo Rida).

 

Svoju prvú štúdiovku s jednoduchým názvom Olly Murs vydal v novembri 2010 a nadviazal na ňu nahrávkami In Case You Didn't Know (2011), Right Place Right Time (2012) a Never Been Better (2014). Zatiaľ čo s debutovým albumom sa dostal v UK Charte najvyššie na druhú priečku, s ďalšími troma sa mu už tento rebríček podarilo ovládnuť.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies