VIDEO Okolo 800 bežcov si užilo nočný beh v našej krásnej tatranskej prírode

NETKY.SK • 27 Máj 2018, 23:48 • 2 min
VIDEO Okolo 800 bežcov si užilo nočný beh v našej krásnej tatranskej prírode

ŠTRBSKÉ PLESO - Nočné behy majú svoju nezameniteľnú atmosféru. Nakoľko zvyčajne dĺžka trás nebýva zvlášť dlhá, majú ich v obľube tak bežeckí nadšenci, ako aj profesionáli, ktorí ich považujú za príjemné spestrenie tréningového plánu.

slovakia

left justify in out

Tento rok sa už po šiestykrát konal v spolupráci s Oblastnou organizáciou cestovného ruchu, Regiónom Vysoké Tatry, a obcou Štrba športový víkend s nočným behom v okolí Štrbského plesa.

 

 

Športový víkend sa začal už v piatok, 25. mája podvečer detskými behmi. V sobotu pokračoval Tatranským dňom detí, kde si všetci, malí i veľkí návštevníci prišli na svoje. Celý deň bol plný športových a zábavných aktivít. Sobotný večer vyvrcholil nočným behom, ktorý si užilo okolo 800 pretekárov. 

 

Kto ešte neabsolvoval obľúbený “night run”, beh v nádherne tajomnej nočnej prírode našich veľhôr, nemal by v budúcnosti váhať. 

 

V cieli na všetkých úspešných bežcov čakali zaslúžené a opäť jedinečné medaile. Beh malebnou tatranskou prírodou a celodenný športový program v areáli pod mostíkmi si za krásneho počasia a s  úžasnou atmosférou v minulom roku užilo viac ako 5 000 návštevníkov Vysokých Tatier. V roku 2017 sa 5. ročníka nočného behu zúčastnilo 750 bežcov.

 

Organizátoritak pripravili skvelý športový víkend s akciami pre celú rodinu v lone prekrásnej tatranskej prírody.

 

V hlavnom behu na 10 km zvíťazil ukrajinec SITKOVSKIJ Oleksandr a zo žien to bola MIHOKOVÁ Tímea. Na 5 km SKUBEŇ Rastislav a MOZOLANIOVA Jana.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona