VIDEO Oklamčákov lev si v súboji proti teamu netky.sk, uctil majstrov Európy 1976

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 13:59 • 2 min
VIDEO Oklamčákov lev si v súboji proti teamu netky.sk, uctil majstrov Európy 1976

SLÁDKOVIČOVO - Pri príležitosti 40. výročia víťazstva československej futbalovej reprezentácie na Majstrovstvách Európy 1976, sa uskutočnil v Sládkovičove, špeciálny futbalový zápas medzi domácim mužstvom NETKY.sk a ČESKOSLOVENSKÝM LEVOM - Oklamčák show sport teamom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Za OKLAMČÁKOVÝCH "levov" sa okrem iných, zápasu zúčastnili aj naše futbalové legendy a držitelia titulu MAJSTER EURÓPY 1976 Ján PIVARNÍK a Alexander VENCEL.

 

Po skončení zápasu sa v Penzióne GRAND uskutočnila slávnostná AFTERPÁRTY, ktorú rovnako ako futbalový zápas moderoval herec, spevák a zabávač ŠTEFAN SKRÚCANÝ. O dobrú atmosféru sa okrem neho postarali aj ďalší členovia "LEVOV" spevácka legenda Marcela LAIFEROVÁ, saxofonista Pali GREKSA, speváčka MELISA RHEI , speváci Igor KMEŤO a Paľo DRAPÁK. Veľkým oživením bolo i vystúpenie pražskej speváčky MISTA a herečky a speváčky Barbory ŠVIDRAŇOVEJ.

 

A prítomní hostia sa lúčili v skorých ranných hodinách s odkazom, dovidenia opäť v Sládkovičove v nedeľu 18. júna 2017.

 

Pozrite si rozšírené 10 minútové video TV štábu ČESKOSKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu a viac o podujatí aj na www.ceskoslovenskylev.com.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies