VIDEO Ohrozená mužnosť zberača loptičiek: Feliciano López ho nechtiac trafil

NETKY.SK • 22 Január 2015, 17:45 • 2 min
VIDEO Ohrozená mužnosť zberača loptičiek: Feliciano López ho nechtiac trafil

MELBOURNE - Španielsky tenista Feliciano López - samozrejme, nechtiac - vo štvrtok na Australian Open v Melbourne podaním ohrozil mužnosť zberača loptičiek počas svojho duelu 2. kola s Adrianom Mannarinom (4:6, 4:6, 7:6 /3/, 4:0 a skreč Francúza).

slovakia

left justify in out

Mladík chvíľu rozdýchaval zásah do najcitlivejších miest a zrejme mu bolo úplne jedno, že z Lópezovej rakety mala loptička ľavácku rotáciu namiesto obvyklejšej praváckej.

 

Podobnú neplechu nedávno na Hopmanovom pohári v Perthe vyviedla - v tomto prípade returnom - Talianka Flavia Pennettová Američanovi Johnovi Isnerovi v rámci miešanej štvorhry. Dlháňova partnerka na kurte Serena Wiliamsová sa len chlácholivo usmiala, autorka podpásovky si solidárne sama siahla do príslušných partií, jej druh v "squadre" aj súkromí Fabio Fognini vystrúhal spolutrpiteľskú grimasu. 

 

Už v stredu na Australian Open prudko nevyšlo podanie francúzskej voľnej karte Océane Dodinovej proti Češke Karolíne Plíškovej: odletená raketa, našťastie, pristála na dvorci bez pohromy. Na okamih zarazenej Plíškovej stačilo len pinknúť loptičku na druhú stranu. Aj v tomto prípade je video na webe. 

 

Naopak, až podozrivo prudko vo štvrtok vyšlo podanie na AO Češke Barbore Záhlavovej-Strýcovej - doslova. Podľa oficiálnej internetovej stránky turnaja totiž dosiahla svižnosť 225 km/h, čo by bolo prekonanie doterajších "naj" žien o cca 14 km/h. "Rýchlejšia než Berdych!" referuje český web Tennis Arena a pridáva relativizujúci článok. S maximálnou pravdepodobnosťou doľahlo teplo aj na meracie zariadenia v Melbourne Parku. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona