VIDEO Odveta McGregor vs. Diaz: Po päťkolovej bitke zvíťazil Ír, jeho zárobok je rekordný

NETKY.SK • 21 August 2016, 15:14 • 2 min
VIDEO Odveta McGregor vs. Diaz: Po päťkolovej bitke zvíťazil Ír, jeho zárobok je rekordný

LAS VEGAS – V noci zo soboty na nedeľu sa konal galavečer s názvom UFC 202, ktorého hlavným zápasom bola odveta medzi Írom Conorom Mcgregorom a Američanom Nateom Diazom.

slovakia

left justify in out

Títo dvaja borci sa naposledy stretli na akcii UFC 196. Zápas skončil víťazstvom Diaza, ktorý McGregora uškrtil po tom, čo Ír „prepálil“ úvod zápasu.

 

Zápas tentoraz trval plných päť kôl, a tak o výsledku rozhodli rozhodcovia. McGregor ovĺadol prvé dve kolá, keď Diazovi útočil najmä na prednú nohu a taktiež ho trikrát poslal na zem. Diaz sa rozbehol v treťom kole, kde bolo vidieť, že McGregorovi dochádzajú sily. Štvrté kole bol opäť aktívnejší Ír a piate kolo napriek tomu, že bolo vyrovnané patrilo Diazovi, ktorý niekoľko sekúnd pred koncom dostal McGregora na zem.

 

Celkovým víťazom zápasu sa stal Conor McGregor, ktorému dali dvaja rozhodcovia viac bodov, a tak zvíťazil na základe väčšinového rozhodnutia. „Prekvapenie, prekvapenie. Kráľ je späť,“ povedal ešte v oktagone, hneď po zápase McGregor.

 

 

 

„Toto je najväčší zápas v histórii UFC,“ povedal počas päťkolovej bitky komentátor Joe Rogan.  Dokonca sa črtá aj tretí zápas medzi týmito borcami. „Ak chcete trilógiu, bude to za mojich podmienok. Vedel som, čo mám tentoraz robiť a dokázal som to,“ povedal McGregor, ktorý chce aby bol tretí zápas vo váhovej kategórii do 155 libier.

 

McGregor sa stal prvým MMA zápasníkom, ktorý zarobil za zápas 3 milióny dolárov. Nate Diaz si prišiel na 2 milióny.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies