VIDEO: Odteraz si môžete kúpiť neviditeľný plášť Harryho Pottera! Ako funguje?

NETKY.SK • 27 Jún 2019, 12:32 • 2 min
VIDEO: Odteraz si môžete kúpiť neviditeľný plášť Harryho Pottera! Ako funguje?

Potrebovali by ste občas zmiznúť z dohľadu? Kúpte si neviditeľný plášť!

slovakia

left justify in out

Či už ste fanúšikom filmov o Harrym Potterovi telom aj dušou, alebo ste videli len polovicu prvého dielu, zrejme ste už počuli o jeho neviditeľnom plášti. Taká vecička by sa zišla nejednému z nás, však? Už sme informovali, že vedci sa pokúšajú podobnú technológiu reálne vyrobiť, no teraz sa dostalo do predaja toto!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Patiently awaiting the seasonal festivities.

Príspevok, ktorý zdieľa Harry Potter Film (@harrypotterfilm),

Istý internetový obchod zaradil do svojej ponuky artikel, ktorý označil ako neviditeľný plášť. Jeho predaj spustia od 1. júla, no objednávky sa hrnú jedna radosť, ľudia sú zvedaví na to, ako funguje. Každému z nás je zrejme jasné, že nič také, ako Harryho neviditeľný plášť zatiaľ neexistuje, preto táto vtipná hračka vzbudila veľký záujem.

 

 

Ako teda funguje? Využíva tzv. green screen, preto, pokiaľ chcete „zmiznúť“, potrebujete na to ešte špeciálnu aplikáciu. O žiadne čary sa teda, pochopiteľne, nejedná a hoci sú si toho (predpokladáme) všetci zákazníci vedomí, s takouto „srandičkou“ si môžu užiť veľa zábavy. Je však určená najmä do virtuálneho priestoru.

 

 

Napriek tomu, že by sa takýto výmysel mohol mnohým javiť ako absolútne bizarný či dokonca zbytočný, na prestížnej súťaži hračiek Sweden’s Toy Award získal ocenenie Hračka roka. A ako uvádza portál Mental Floss, tvorcovia si dokonca zapožičali zo štúdií Warner Bros. originál Harryho neviditeľného plášťa, aby vytvorili jeho vernú kópiu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies