VIDEO: Odsúdili Nemca, ktorý zavraždil manželku a syna na Tenerife

NETKY.SK • 18 Február 2022, 07:06 • 2 min
VIDEO: Odsúdili Nemca, ktorý zavraždil manželku a syna na Tenerife

MADRID - Thomasa Handricka tiež uznali vinným z pokusu o vraždu ďalšieho syna, ktorému sa podarilo ujsť a upozorniť úrady na to, čo sa stalo.

slovakia

left justify in out

Španielsky súd udelil vo štvrtok doživotný trest odňatia slobody nemeckému občanovi Thomasovi Handrickovi, ktorý na ostrove Tenerife dobil kameňom svoju manželku a 10-ročného syna na smrť. 

 

 

 

Handrick zobral v apríli 2019 svoju ženu a synov, ktorí mali v tom čase 7 a 10 rokov, na výlet do jaskyne v okolí obce Adeje na juhu Tenerife. Ženu a staršieho syna dobil 8,5-kilogramovým kameňom na smrť, mladšiemu synovi sa podarilo utiecť a priviesť políciu k telám svojej matky a brata. Handricka následne zatkli v byte v Adeje.

 

Prečítajte si tiež: Bratislavčan sa vyhrážal žene zabitím syna. Napokon ju znásilnil

 

Zločin vyvolal v Španielsku pobúrenie, pričom premiér Pedro Sánchez ho označil za akt rodovo podmieneného násilia. Pár žil v čase incidentu údajne už nejaký čas oddelene. Žena odcestovala na Tenerife so svojimi dvoma synmi, aby navštívili Handricka, ktorý vtedy býval v Adeje.

 

 

Tenerife je najväčším z Kanárskych ostrovov. Je obľúbenou dovolenkovou destináciou vyhľadávanou nemeckými a britskými turistami.

 

Možno vás zaujme: Známy novinár bol špiónom ŠtB. Platil si milenky



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona