VIDEO Ochranári zachraňovali šteniatka prilepené k asfaltu. Tri dni!

NETKY.SK • 14 December 2017, 12:55 • 2 min
VIDEO Ochranári zachraňovali šteniatka prilepené k asfaltu. Tri dni!

Dlhé hodiny boli prilepené k asfaltu len pár týždňov staré šteniatka. Ich zúfalého kňučania si našťastie všimol jeden z miestnych obyvateľov a privolal pomoc dobrovoľníkov z organizácie Animal Aid Unlimited, ktorá poskytuje pomoc týraným zvieratám.

slovakia

left justify in out

Keď pracovníci Animal Aid Unlimited dorazili na miesto, bolo im jasné, že musia postupovať nielen opatrne, ale aj rýchle, píše server Novinky.cz. Mláďatá sa nemohli ani pohnúť. Jedno z nich malo dokonca prilepenú papuľku, ktorú len ťažko otváralo. 

 

Ochranárom neostalo nič iné, len šteniatka vybrať aj s celým kusom asfaltu, a tak ich previezť na veterinárnu kliniku. Trvalo im tri dni, kým mláďatá zbavili asfaltu úplne. Kúpele a olejové masáže trvali každý deň aj niekoľko hodín. 

 

Dobrovoľníkom z organizácie sa napokon podarilo nájsť matku šteniat. Celú rodinku si nakoniec vzal k sebe jeden z miestnych obyvateľov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies