VIDEO Obrovský trapas českého cyklistu: Radoval sa z titulu, chýbalo mu však jedno kolo

NETKY.SK • 1 Február 2016, 13:41 • 2 min
VIDEO Obrovský trapas českého cyklistu: Radoval sa z titulu, chýbalo mu však jedno kolo

BRUSEL – Mladý český cyklista Adam Ťoupalík (19) zažil na cyklokrosových pretekoch mužov do 23 rokov poriadny trapas! Vchádzal do cieľovej rovinky s pohodlným náskokom, radoval sa z víťazstva, avšak predčasne. Chýbalo mu totiž ešte jedno kolo.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný Ťoupalík sa radoval z víťazstva avšak okolo neho prešla skupinka cyklistov, ktorí vedeli, že majú pred sebou ešte jedno kolo. Mladý Čech si uvedomil, že spravil chybu a šliapol do pedálov.

 

Ťoupalík zabojoval, ale stačilo to však iba na druhé miesto. Po pretekoch bol poriadne nahnevaný. "Som blbec, nič viac, nič menej. Najskôr som tomu nechcel uveriť, ale potom mi to došlo. Belgičania išli ďalej a bola medzi nami diera. Snažil som sa ich dohnať. Povedal som si, že dám do toho všetko, nech je z toho aspoň medaila. Skúsil som sa pobiť aj o titul majstra, ale v špurte už mi chýbali sily," povedal Ťoupalík.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies