VIDEO Obrovský pytón zabil rodinnú mačku, potom číhal pod detskou posteľou!

NETKY.SK • 21 August 2017, 17:27 • 2 min
VIDEO Obrovský pytón zabil rodinnú mačku, potom číhal pod detskou posteľou!

CHAOCHOENGSAO – Vydesená matka prehovorila o nervydrásajúcom incidente. Thajskej rodine do domu vliezol pytón a spôsobil poriadnu drámu.

slovakia

left justify in out

Thanapoom Lekyen objavila pod okennou lištou mŕtvolu ich mačky. Neskôr v izbe jej syna zbadala priesvitné šupiny a všimla si, že pod posteľou sa niečo mihlo. Bol to vyše trojmetrový pytón.

 

Ako sama povedala, jej syna musel ochraňovať anjel strážny, pretože v osudnú noc zaspal v jej posteli, ona sa ho ale rozhodla nebudiť a nechať ho tam. Keby 13-ročný Nong spal u seba, už by asi bolo po ňom.

 

Nattapon Boonmee z dobrovoľnej záchrannej služby, ktorý prišiel o pol ôsmej ráno, povedal, že zviera bolo dosť agresívne. Pomocou špeciálnej tyče sa mu ho podarilo odchytiť, pričom ho ale had uhryzol do ruky. Hryz našťastie nebol hlboký a neutrpel vážne zranenie. Pytóna potom pustil do voľnej prírody.

 

„Keď si pomyslím na to, čo sa mohlo stať, chce sa mi plakať,“ povedala Thanapoom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona