VIDEO Obrovský požiar pri Sládkovičove: Pri kúpalisku Vincov les horelo až 52 zaparkovaných áut!

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 09:16 • 2 min
VIDEO Obrovský požiar pri Sládkovičove: Pri kúpalisku Vincov les horelo až 52 zaparkovaných áut!

SLÁDKOVIČOVO – Desiatky ľudí má hlavu v smútku! Pri termálnom kúpalisku Vincov les, ktoré sa nachádza pri Sládkovičove, zhorelo 52 áut!

slovakia

left justify in out

Pohľad z vtáčej perspektívy

 

 

 

Ľudia sa kúpali a na poli im zatiaľ zhoreli autá. Ako informovala Zuzana Farkašová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), neďaleko kúpaliska vypukol požiar strniska a oheň zachvátil aj zaparkované autá. Hasičom sa požiar podarilo zlikvidovať pred 17:00. Príčinu vzniku požiaru vyšetrujú.

 

 

Pri udalosti zasahujú takmer dve desiatky hasičov z Galanty, Serede, Šale a Senca. „Na miesto už bola vyslaná skupina, ktorá vykoná požiarno-technické expertízy,“ dodala Farkašová.

 

 

Polícia a ani hasiči zatiaľ neurčili príčinu požiaru. Podľa našich informácií požiar spôsobil spadnutý výfuk jedného zo zaparkovaných vozidiel. Prvotné informácie hovorili o odhodenom cigaretovom ohorku. Ľudia prišli o svoje vozidlá, mnohí v nich mali aj doklady, peniaze a iné cennosti. Hovorkyňa trnavskej krajskej polície Mária Linkešová informovala, že 90 percent z automobilov zhorelo a zvyšne sú značne obhorené. Podľa prvotných odhadov majiteľom áut vznikla škoda 470 000 eur. Znalci z expertízneho ústavu úmyselné podpálenie predbežne vylúčili. Prípad preverujú ako všeobecné ohrozenie. 

 

 

Podľa našich informácií sa našťastie nikto nezranil.

 

Takto to vyzeralo na kúpalisku Vincov les hodinu po požiari

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies