VIDEO Objednávanie pizze v budúcnosti: Reťazec to skúša cez dotykový stôl

NETKY.SK • 4 Január 2016, 19:31 • 2 min
VIDEO Objednávanie pizze v budúcnosti: Reťazec to skúša cez dotykový stôl

BRATISLAVA - Americká sieť rýchleho občerstvenia Pizza Hut testuje interaktívne objednávanie jedla.

slovakia

left justify in out

Hostia si tak môžu v reštaurácii zostaviť pizzu na želanie a zatiaľ čo na ňu čakajú, môžu si zahrať hry na dotykovom stole. Ak by sa projekt ujal, chcel by ho reťazec rozšíriť až do 4 tisíc reštaurácií.

 

Kto dnes príde do reštaurácie a chce si vybrať pizzu, prezrie si ponúkané druhy a jeden z nich si vyberie. Ak narazí na komunikatívneho čašníka, môže si s ním navyše dojednať výmenu jednej ingrediencie za inú. Keď chce však zmien viac, býva už niekedy problém sa dohodnúť.


Pizza Hut by chcela také dojednávanie uľahčiť a zrýchliť. V jednej svojej americkej reštaurácii preto testuje stôl s dotykovým displejom, ktorý umožňuje hosťom objednať si pizzu na želanie až do tých najmenších podrobností. Hostia môžu ovplyvniť veľkosť pizze, hrúbku jej kôrky, základnú omáčku, množstvo syra i druhy a množstvá jednotlivých prísad.


Ak ste pár a každý máte rád niečo iné, môžete si poskladať svoju pizzu podľa ingrediencií aké máte radi, takže zatiaľ čo muž si môže na svoju polovicu objednať napríklad salámu či slaninu, žena môže navoliť diétnejšiu a zdravšiu verziu s paprikou či olivami.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies