VIDEO O Slovensku sa vo veľkom hovorí! “Promo” nám spravila svetová hviezda

NETKY.SK • 27 Apríl 2017, 10:40 • 2 min
VIDEO O Slovensku sa vo veľkom hovorí! “Promo” nám spravila svetová hviezda

Slovenská republika je momentálne najviac spomínanou krajinou na sociálnych sieťach. Vďačí za to herečke Jennifer Lawrence, ktorá tu do soboty nakrúca film.

slovakia

left justify in out

V uliciach Bratislavy ešte stále prebieha natáčanie hollywoodskeho trileru Red Sparrow v hlavnej úlohe s oscarovou herečkou Jennifer Lawrence. Kráska už niekoľko dní býva v hoteli na nábreží Dunaja, kde ju pri rannom venčení svojho miláčika majú možnosť vidieť aj bežní ľudia.

 

Počas dňa má však veľmi striktný program a venuje sa výlučne nakrúcaniu. Napriek tomu, že na všetky informácie spojené s filmom je uvalené embargo, pár fotografií z nakrúcania sa verným fanúšikom podarilo ukoristiť a podeliť sa s nimi na sociálnych sieťach. Nechýbajú nadšené komentáre, ktoré strieda nedočkavoť. Film, v ktorom by si mala Jen zahrať ruskú špiónku má prísť na filmové plátna už začiatkom budúceho roka.

 

                   




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies