VIDEO Nový ukrajinský hrdina: Zvrhol Janukovyča tento muž?!

NETKY.SK • 26 Február 2014, 16:00 • 2 min
VIDEO Nový ukrajinský hrdina: Zvrhol Janukovyča tento muž?!

KYJEV –Vyšiel na pódium, zobral mikrofón ukrajinským opozičným politikom a svojím príhovorom vyburcoval Ukrajincov k zvrhnutiu prezidenta Janukovyča.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Volodymyr Parasiuk (26) je momentálne na Ukrajine považovaný za hrdinu a za jedného zo strojcov prevratu, pri ktorom došlo k zvrhnutiu prezidenta Viktora Janukovyča.

Bývalý príslušník ukrajinskej armády Parasiuk vystúpil na pódiu so svojím príhovorom na kyjevskom námestí Nezávislosti ihneď potom, ako opoziční politici vyhlásili, že sa dohodli s Janukovyčom.

„Môjho kamaráta zastrelili, zostala po ňom žena a malé dieťa a naši lídri si teraz s tým vrahom podávajú ruky. Hanba!,“ kričal na pódiu Parasiuk. „Dali sme našim politikom šancu, aby sa stali budúcimi ministrami a prezidentmi pod jednou podmienkou, ktorú nedokážu splniť: Dostať ho (Janukovyča – pozn.) preč!,“ pokračoval Parasiuk za búrlivých ovácií davu.

Sedemdesiat sedem ľudí zomrelo a oni sa naďalej dohadujú. Ja vás prosím, ak do desiatej Janukovyč neodstúpi, násilne ho zvrhnime!,“ zakončil svoj príhovor. Podal mikrofón Kličkovi a odkráčal preč.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies