VIDEO Nový módny hit, kaderník z vlasov vyčaruje dokonalý klobúk

NETKY.SK • 5 Január 2016, 17:00 • 2 min
VIDEO Nový módny hit, kaderník z vlasov vyčaruje dokonalý klobúk

MOSKVA - Každý rok vznikne množstvo nových vlasových trendov, no tento kaderník nastavil pre ostatných dizajnérov naozaj vysokú latku.

slovakia

left justify in out

Ruský kaderník Georgy Kot predstavil svoju najnovšiu tvorbu, pričom z vlasov modelky vytvoril dokonalý a vkusný klobúčik. Z dlhých prameňov vlasov vyčaroval kompletný "cylinder" so širokým okrajom a dokonca mu nechýbala ani okrasa z „pier.“

 

Georgy Kot je v Rusku známy svojimi zložitými účesmi, ktoré často pripomínajú až „sochárske“ diela a spravidla odporujú zákonom gravitácie. Kot má na Instagrame už 623,000 oddaných fanúšikov.

 

"Páči sa mi moja práca. Niekedy ani nemôžem uveriť, že som to urobil ja,“ povedal Kot v jednom zo svojich videí.

 

Kto by mal odvahu jeho dielo napodobniť, môže sa inšpirovať videom, ktoré Georgy zverejnil s krátkym návodom, ako na to. Najprv časť vlasov na ľavej strane hlavy zviaže do štandardného copu, ktorý potom rozdelí na päť menších prameňov. Jeden z nich natupíruje, vďaka čomu vznikne oblý základ pre zvyšok klobúku. Ďalšie dva pramene obtočí okolo guľatého základu a vytvaruje z nich finálny tvar. Posledný prameň potom pripne na okraji klobúku a ďalším rozdelením pramienkov vytvorí rozvetvenú ozdobu.

 

Toto dielo zožalo na internete obrovský úspech a fanúšikovia ho zaplavili pochvalnými komentármi.  

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies