VIDEO Novú Miss Slovensko spoznáme v sobotu. O korunku zabojuje jedenásť nádherných žien

NETKY.SK • 25 Apríl 2018, 17:54 • 2 min
VIDEO Novú Miss Slovensko spoznáme v sobotu. O korunku zabojuje jedenásť nádherných žien

BRATISLAVA - Už túto sobotu spoznáme novú Miss Slovensko. Spomedzi stoviek uchádzačiek vybrala riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková so svojimi spolupracovníkmi najkrajšie finalistky. Ktorá z nich sa dočká vysnívanej korunky, sa dozvieme na galavečeri v priamom prenose televízie JOJ z bratislavskej Incheby s bohatým kultúrnym programom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Karolína Chomisteková a najväčší znalec ženskej krásy na Slovensku Jozef Oklamčák hovoria o veľkej vyrovnanosti jedenástich finalistiek (jedna zo súťažiacich odstúpila z osobných dôvodov). Finálovú jedenástku v poradí 23. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko tvoria Dominika Grecová (Humenné), Radka Grendová (Revúca), Katarína Molčanová (Valaská), Frederika Chovancová (Levoča), Zuzana Liščinská (Košice), Diana Őlvecká (Banská Bystrica), Jasmina Tatyová (Trnava), Nicole Hromkovičová (Bratislava), Katarína Darášová (Stupava), Rebeka Barboráková (Soblahov) a Katarína Očovanová (Hriňová).

 

V porote budú okrem riaditeľky súťaže aj vlaňajšia víťazka Hanka Závodná, módny dizajnér Michal Kováčik, doktorka Alena Pallová z Inštitútu estetickej medicíny, český herec Jaromír Hanzlík, Miss ČR 2009 Aneta Vignerová, riaditeľka predaja formátov pre strednú a východnú Európu vo FremantleMedia Andrea Gavačová  a mister Global 2016 Tomáš Martinka. 

 

Že budú mať ťažkú úlohu, sme sa presvedčili na vlastné oči na dnešnej tlačovej konferencii. Ich výhodou je, že sa s dievčatami osobne stretnú ešte pred finálovým večerom. Miss Slovensko 2018 získa postup na Miss World 2018, honorovanú zmluvu, štýlové SUV Hyundai Kona a mnoho ďalších zaujímavých cien. Prvá vicemiss Slovensko 2018 pocestuje na na svetovú súťaž Miss International a druhá vicemiss Slovensko na súťaž Miss Supranational.

 

 

img

Porota to bude mať ťažké... Foto: SITA

 

 

Kým absolútnu víťazku Miss Slovensko 2018 bude voliť porota, o titule Eva Miss Sympatia rozhoduje až do posledných minút priameho prenosu esemeskové a online hlasovanie verejnosti. Počas galavečera budú udelelné aj ďalšie tituly - Miss Drive, Miss Gosh, Miss Pierot  a Miss Príjemný hlas. 

 

Na divákov čaká skvelá fashion show a viacero zaujímavých hudobných čísiel a interpretov. Hviezdami pódia budú nepochybne Dara Rolins, Emma Drobná, Tomáš Buranovský a legenda medzi hudobnými kapelami skupina Elán. Moderátorom večera bude rovnako ako vlani Libor Bouček.

 

 

img

Miss Press 2018 Jasmína Tatyová. Foto: SITA

 

 

Na tlačovej konferencii bol okrem predstavenia finalistiek udelený aj titul Miss Press. Získala ho súťažiaca číslo 7 Jasmína Tatyová z Trnavy, ktorá novinárov očarila svojím exotickým vzhľadom. Vás možno presvedčí svojím šarmom a vzhľadom iná finalistka. Nenechajte si ujsť prehliadku najkrajších žien na Slovensku túto sobotu v televízii JOJ. Očarujúce sú naozaj všetky finalistky, veď Slovenky sú predsa najkrajšie na svete... Už zajtra vám ich predstavíme podrobnejšie a ponúkneme vám aj rozhovory s Jozefom Oklamčákom a Karolínou Chomistekovou.

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies