VIDEO Nová slovenská hviezda MMA: Tomáš Deák zabojuje o opasok organizácie Fight Nights

NETKY.SK • 24 Február 2017, 09:31 • 2 min
VIDEO Nová slovenská hviezda MMA: Tomáš Deák zabojuje o opasok organizácie Fight Nights

BRATISLAVA – Slovensko má ďalšiu hviezdu v najdrsnejšom športe na svete MMA! Slovák Tomáš Deák postúpil do finále o opasok organizácie Fight Night, keď v semifinále zdolal ruského zápasníka Alexandra Janiševa, ktorého uškrtil v druhom kole.

slovakia

left justify in out

Rus bol proti Tomášovi na začiatku aktívnejší, ale slovenský zápasník mal výbornú obranu. Jeho súper ho chcel dostať na zem, čo sa mu síce podarilo, ale Tomáš sa spod neho dostal a kontroval mu svojím obľúbeným suplexom.

 

V druhom kole už Tomáš dominoval a ruského zápasníka ukončil škrtením odzadu takzvaným rear naked chokom.

 

 

„Som veľmi rád, že bojujem vo Fight Nights a teší ma, že aj keď ste ma prvé zápasy nemali radi a nepočul som žiaden potlesk, teraz som si vás získal. Ďakujem vám!“ povedal Tomáš po zápase.

 

Tomáš Deák je tak po Attilovi Véghovi a Ivanovi Buchingerovi ďalším Slovákom, ktorý môže získať prestížny opasok vo významnej organizácii MMA.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies