VIDEO Nová sezóna mysteriózneho Mestečka Twin Peaks bude mať premiéru 21. mája

NETKY.SK • 10 Január 2017, 13:18 • 2 min
VIDEO Nová sezóna mysteriózneho Mestečka Twin Peaks bude mať premiéru 21. mája

BRATISLAVA - Nová sezóna obľúbeného mysteriózneho seriálu Mestečko Twin Peaks (1990 - 1991) bude mať premiéru 21. mája. Počas mediálneho turné Television Critics Association to v pondelok oznámil prezident televízie Showtime David Nevins.

slovakia

left justify in out

Osemnásťdielny projekt odštartuje dvojhodinovou premiérovou časťou, po ktorej Showtime prostredníctvom svojej digitálnej platformy ponúkne aj tretiu a štvrtú epizódu. Ďalšie diely už bude televízia vysielať s týždňovým odstupom. "Bude to nezabudnuteľných 18 hodín," vyjadril sa Nevins, ktorý zároveň dodal, že májová premiéra seriálu bude celosvetová.


Novinku pripravuje režisér David Lynch, ktorý sa spolu s Markom Frostom postaral o scenár všetkých 18 častí. Dvojica pritom spolupracovala aj na tvorbe pôvodného seriálu o záhadách a tajomstvách jedného malomesta, v ktorom zavraždili krásnu mladú Lauru Palmer.

 

Projekt v roku 1990 získal dve ceny Primetime Emmy a o rok neskôr tri Zlaté glóbusy a Peabody Award. Ako sa Nevins v pondelok vyjadril, nová sezóna by mala byť jednorazovou udalosťou s uzavretým koncom, možnosť ďalšieho pokračovania však nevyvrátil.


V projekte sa opäť predstaví Kyle MacLachlan, ktorý si zopakoval úlohu Dalea Coopera, či samotný režisér Lynch, ktorý si zase zahral šéfa pobočky FBI Gordona Colea. Z pôvodného obsadenia sa do seriálu vrátili aj Sheryl Lee, Dana Ashbrook, Sherilyn Fenn, Catherine E. Coulson, Mädchen Amick, Michael Horse, Miguel Ferrer, Ray Wise, David Patrick Kelly, Grace Zabriskie, Warren Frost alebo Harry Dean Stanton.

 

Po ich boku sa predstavia napríklad Naomi Watts, Monica Bellucci, Tim Roth, David Duchovny, Amanda Seyfried, Ashley Judd, Robert Knepper, Jennifer Jason Leigh, Laura Dern, Ernie Hudson, Balthazar Getty, Michael Cera, Trent Reznor či Richard Beymer.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona