VIDEO Nočná mora každej nevesty: Ženích pred svadbou zutekal, matka na hostinu pozvala bezdomovcov

NETKY.SK • 22 Október 2015, 16:00 • 2 min
VIDEO Nočná mora každej nevesty: Ženích pred svadbou zutekal, matka na hostinu pozvala bezdomovcov

SACRAMENTO – Takmer sto bezdomovcov a chudobných ľudí si v Kalifornii pochutnalo na svadobnej hostine. Stalo sa tak potom, čo čo ženích menom Landon Borup tesne pred obradom zutekal a matka nevesty odmietla slávnostný obed zrušiť, pretože za neho už vopred zaplatila.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ čo zdrvená nevesta Quinn Duan zostala doma, jej matka ostala a veľkoryso vítala hladných a chudobných ľudí. Matka nevesty uviedla, že sa svadbu zaplatili 35-tisíc dolárov (30-tisíc eur), a nemohla uveriť tomu, že celý obrad stroskotal. Po nepríjemnom šoku sa rozhodla, že víkendová hostina predsa len bude a do luxusného štvorhviezdičkového hotela v Sacramente pozve miestnych bezdomovcov.

 

Na hostine sa nasýtila napríklad žena z miestnej ubytovne, či Rashad Abdullah s manželkou a piatimi deťmi, ktorý priznal, že len zriedka má jeho rodina tri jedlá denne. Rodina nevesty okrem svadby vopred zaplatila aj medové týždne v stredoamerickom Belize. Odmietnutá nevesta nakoniec odletela na dovolenku so svojou matkou.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies