VIDEO Nissan vyzýva najrýchlejšieho muža planéty, Usaina Bolta, na súboj s doposiaľ najťažším konkurentom

NETKY.SK • 27 Júl 2016, 13:21 • 2 min
VIDEO Nissan vyzýva najrýchlejšieho muža planéty, Usaina Bolta, na súboj s doposiaľ najťažším konkurentom

RIO DE JANEIRO/BRAZÍLIA - e. Teraz, v digitálnej kampani pre Nissan nesúcej názov „Bolt vs. Flame," čelí neobvyklej výzve - ohňu.

slovakia

left justify in out

Krátky dvojminútový dokumentárny film ukazuje Bolta vo fiktívnom „výskumnom laboratóriu pre oheň” ako súperí s rýchlosťou ohňa. Toto video ukazuje, aké je to byť najrýchlejším človekom na svete a ako sa pripravuje na najväčšie súťaže na svete s motom „Moje ciele si určujem sám. Mojim hlavným cieľom je byť najlepší.” Video, ktoré bolo nakrútené v Boltovej domovskej krajine – na Jamajke, taktiež ukazuje  šprintéra vo svojom personalizovanom vozidle Nissan GT-R vo farbe – „zlatá Bolt“.

 


 
„Odvážny postoj Usaina Bolta vždy napredovať ďalej je inšpirujúci pre mnohých. Chceli sme ľuďom ukázať, aké to je, keď je tento najznámejší šprintér postavený pred zložitú výzvu. Pre fanúšikov je toto možnosť vidieť Usaina s jeho špeciálnym Nissanom GT-R, ktorý bude čoskoro dostupný aj v Brazílii. Príležitosť vidieť najrýchlejšieho muža planéty s najrýchlejším hromadne vyrábaným automobilom na svete je vzrušujúce.”
povedal Ronaldo Znidarsis, viceprezident pre predaj a marketing, Nissan Brazília.
 
Filmový dokument Bolt vs. Flame je podporovaný celosvetovou kampaňou na sociálnych sieťach, obsahuje 9,58 sekundové videá a veľmi zaujímavé plagáty vytvorené z 19,000 skutočných zápaliek. Dodatočné zábery a zákulisné videá s najlepším šprintérom Usainom Boltom budú predstavené počas nasledujúceho mesiaca.
 
Model Nissan GT-R MY2017 bude v Brazílii predstavený tento rok, čo predstavuje zároveň najzaujímavejší rok pre japonskú značku Nissan v tejto najväčšej krajine Latinskej Ameriky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies