VIDEO Nick a Vanessa Lacheyovci budú mať druhého syna

NETKY.SK • 26 November 2016, 10:51 • 2 min
VIDEO Nick a Vanessa Lacheyovci budú mať druhého syna

LOS ANGELES - Americký spevák, skladateľ, herec a producent Nick Lachey, známy zo skupiny 98 Degrees, a jeho manželka Vanessa budú mať druhého syna.

slovakia

left justify in out

Informáciu potvrdila 36-ročná modelka prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila krátke video. V príspevku je možné vidieť, ako sa interpret vracia domov, kde ho čakajú manželka, dcéra Brooklyn Elisabeth a syn Camden John držiaci modré balóny, pričom v miestnosti je tiež nápis z balónov „Je to chlapec". Bábätko by sa malo narodiť na jar. Dvojica sa zosobášila v roku 2011.

 

 

Štyridsaťtriročný Nick Lachey sa preslávil vďaka spomínanej skupine 98 Degrees. Zoskupeniu sa na celom svete podarilo predať vyše desať miliónov nahrávok. Ako sólový interpret vydal štúdiovky SoulO (2003), What's Left of Me (2006), A Father's Lullaby (2013) a Soundtrack Of My Life (2014). Objavil sa i v niekoľkých seriáloch. Zviditeľnil sa tiež manželstvom so speváčkou a herečkou Jessicou Simpson, ktoré diváci televízie MTV sledovali aj prostredníctvom reality šou Newlyweds: Nick and Jessica (2003 - 2005). Jeho súčasná manželka sa venuje aj moderovaniu či herectvu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona