VIDEO Ničivé tornáda v Taliansku: Zahynuli dvaja ľudia

NETKY.SK • 7 November 2016, 09:34 • 2 min
VIDEO Ničivé tornáda v Taliansku: Zahynuli dvaja ľudia

RÍM - Dvaja ľudia dnes zomreli po tom, ako sa oblasťou severne od Ríma prehnalo tornádo. S odvolaním sa na vyhlásenie talianskej civilnej ochrany (Protezione Civile) o tom informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Prvú obeť zaznamenali v pobrežnom meste Ladispoli asi 50 kilometrov severozápadne od hlavného mesta; druhý človek zomrel v Cesano di Roma asi 30 kilometrov severne od metropoly.

 

 

Živel podľa úradov zranil aj niekoľko ľudí, pričom zranenia nie sú vážne. Tornádo poškodilo viacero striech domov a áut, informovala tlačová agentúra ANSA.

 

 

Tornádo okrem ďalších škôd spôsobilo tiež narušenie železničnej dopravy cez Ladispoli, uviedla na svojej internetovej stránke vlaková spoločnosť RFI.

 

 

V meste Florencia úrady varujú pred stúpajúcou hladinou rieky Arno.

 

Meteorológovia vydali na pondelok varovanie pred ďalšími búrkami, bleskami a víchricami. Zo severného Talianska sa smerom do stredných a južných regiónov presúva búrkový pás. Výstrahy platia pre regióny Emilia-Romagna, Toskánsko, Abruzzy, Molise a Kampánia.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies