VIDEO Niall Horan vydal prvý sólový singel

NETKY.SK • 30 September 2016, 13:11 • 2 min
VIDEO Niall Horan vydal prvý sólový singel

BRATISLAVA - Írsky spevák Niall Horan, známy z chlapčenskej formácie One Direction, vydal vo štvrtok svoj debutový sólový singel s názvom This Town. Dvadsaťtriročný rodák z Mullingaru predstavil k novinke hneď aj videoklip.

slovakia

left justify in out

Singel je prvou Horanovou nahrávkou, ktorú vydal po podpise zmluvy s americkým vydavateľstvom Capitol Records. Na novinke spolupracoval aj hudobník a producent Jamie Scott, ktorý sa v minulosti podieľal na viacerých piesňach One Direction. Horan v rozhovore pre BBC Radio 1 prezradil, že sólové skladby začal skladať už vo februári, pričom This Town bola jednou z prvých. Spevák však o nich nikomu nepovedal, pričom debutový singel vopred nepustil ani ostatným členom svojej skupiny. Horan taktiež prezradil, že momentálne pracuje na albume, ktorý plánuje vydať budúci rok.


Niall James Horan sa stal známym vďaka spomínanej formácii One Direction, ktorú s ním pôvodne tvorili aj Louis Tomlinson, Liam Payne, Harry Styles a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu vlani v marci opustil. Preslávili sa v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončili na tretej priečke.

 

Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made In The A.M. (2015). Získali viac ako sto ocenení vrátane šiestich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards. V januári tohto roka ohlásili pauzu.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies