VIDEO NHL: Gáborík v predĺžení rozhodol o triumfe Los Angeles, Hossa asistoval

NETKY.SK • 25 Január 2016, 07:49 • 2 min
VIDEO NHL: Gáborík v predĺžení rozhodol o triumfe Los Angeles, Hossa asistoval

NEW YORK - Slovenský hokejista Marián Gáborík rozhodol v noci na pondelok v zámorskej NHL svojím gólom o víťazstve Los Angeles na ľade San Jose 3:2 po predĺžení.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný útočník skóroval v čase 64:06, keď prevzal pas od spoluhráča Tylera Toffoliho, unikol po ľavom krídle a presne umiestnenou strelou zápästím do ľavého horného rohu prekonal Martina Jonesa v bránke Sharks. Gáborík tak pretrhol svoje strelecké trápenie, ktoré trvalo 10 zápasov, v tomto kalendárnom roku skóroval prvýkrát. Celkovo to bol jeho deviaty gól v sezóne.

 

Bodovo sa zo Slovákov presadil aj Marián Hossa, ktorý sa jednou asistenciou podieľal na triumfe Chicaga nad St. Louis. Tridsaťsedemročný krídelník v 45. minúte počas presilovky vystrelil príklepom a jeho delovku úspešne tečoval Andrew Shaw, čím spečatil výsledok na konečných 2:0 pre domácich. Pre Hossu to bola 17. asistencia a 25. bod v prebiehajúcom ročníku. Hlavnou postavou duelu bol brankár "jastrabov" Corey Crawford, ktorý zlikvidoval všetkých 25 striel hostí a siedmykrát v sezóne si udržal čisté konto. Žiadny iný brankár nemá na konte toľko shutoutov.

 

Výsledky NHL:

Ottawa - New York Rangers 3:0
Carolina - Calgary 5:2
Chicago - St. Louis 2:0 
(HOSSA za domácich 0+1)

 

 

 

San Jose - Los Angeles 2:3 pp (GÁBORÍK za hostí 1+0)

 

 


Washington - Pittsburgh - odložili pre snehovú búrku




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona