VIDEO Nezvyčajná nehoda: Klokan to napálil do cyklistky

NETKY.SK • 31 Január 2018, 19:27 • 2 min
VIDEO Nezvyčajná nehoda: Klokan to napálil do cyklistky

Malá kamera pripevnená na bicykli zachytila nezvyčajnú nehodu jednej cyklistky v austrálskom štáte Queensland, do ktorej narazil vzduchom letiaci klokan a zostrelil ju na zem.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral v piatok na odľahlej ceste 100 kilometrov západne od mesta Gold Coast, píše server Novinky.cz. Sedemčlennú cyklsitickú výpravu viedla cyklistka známa ako Rebecca, pred ktorou sa z krovia náhle vynoril klokan a chcel ju preskočiť. Namiesto toho do nej narazil. Rebecca šla k zemi, klokan letel vzduchom, ale dopadol na nohy a z miesta odskákal. 

 

"Už predtým sme na oboch stranách videli klokanov. Tí na ľavej strane odbehli preč, ten napravo však stále čakal, aby sa k nim mohol pridať. A to bol práve ten moment, keď sa priplietol Rebecce do cesty," povedala serveru news.com.au ďalšia z cyklistiek Helen. 

 

Cyklisti okamžite zavolali záchrannú službu, ktorá Rebeccu previezla do nemocnice. Podľa denníka Daily Mail utrpela čiastočné vykĺbenie ramenného kĺbu. "Prepustili ju ešte v ten deň s niekoľkými stehmi na kolene a závesom ramenného kĺbu," dodala Helen.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona