VIDEO Neymara zachytila kamera ako je pripitý

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 10:31 • 2 min
VIDEO Neymara zachytila kamera ako je pripitý

BRASÍLIA - Brazílsky futbalista Neymar sa kriticky vyjadril na margo zverejneného videa, na ktorom vyzerá pod vplyvom alkoholu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný hráč FC Barcelona je na ňom zachytený ako v rodnej krajine oslavuje s priateľmi. "Bol som so známymi na dovolenke a urobil som chybu, že som na párty pozval aj cudzích ľudí. Doma v Brazílii nikto nerešpektuje moje súkromie a je to čoraz horšie," posťažoval sa kapitán "kanárikov."


Rodák z Sao Paula čelí v ostatných dňoch kritike za svoje neprofesionálne správanie. Naposledy počas majstrovstiev Južnej Ameriky dostal červenú kartu a 4-zápasový dištanc. Neymar neuniesol frustráciu z nepodareného svojho výkonu i jeho spoluhráčov v zápase proti Kolumbii (0:1) a po konečnom hvizde hlavného arbitra napálil loptu do súperovho obrancu Armera. Brazílsky virtuóz, ktorý navyše nešportovo hlavou zasiahol obrancu súpera Murilla. Informácie zverejnil portál goal.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies