VIDEO Chlapec vbehol na ihrisko, Neymar ho zobral a odfotil sa s ním!

NETKY.SK • 6 Marec 2014, 14:59 • 2 min
VIDEO Chlapec vbehol na ihrisko, Neymar ho zobral a odfotil sa s ním!

JOHANNESBURG - Mladý fanúšik určite nezabudne na stretnutie s brazílskymi futbalovými hviezdami.

slovakia

left justify in out

Brazílsky útočník Neymar má po celom svete mnoho negatívnych fanúšikov pre prílišnú ochotu padať na trávnik v osobných súbojoch, ale v stredu sa ukázal nielen ako vynikajúci futbalista, ale aj človek.

Brazílčania hrali v stredu v Johannesburgu medzištátny prípravný zápas proti domácej Juhoafrickej republike a po víťaznom stretnutí (výsledok 5:0, pozn.) na ihrisko vybehol malý chlapec. 

 

Zástupcovia JAR sa ho snažili odviesť z trávnika, no vzápätí pribehol 22-ročný útočník FC Barcelona, vzal si ho na ruky a vyčaril mu úsmev na tvári. Neymar následne odkráčal s mladým fanúšikom ku svojim spoluhráčom a spolu s nimi ho začal vyhadzovať nad hlavu. Chlapec sa potom s Neymarom aj nechal odfotiť, aby mal pamiatku na možno najväčší zážitok v živote. Úlohy fotografa sa zhostil obranca FC Chelsea David Luiz. 

 

Strieborný medailista z OH 2012 v Londýne bol kľúčovou postavou pri brazílskom víťazstve 5:0, keď strelil tri góly. Neymar sa presadil na konci prvého polčasu, potom v úvode druhého a tretí gól strelil v samom závere zápasu. Okrem neho sa ešte tešili z presných zásahov stredopoliar FC Chelsea Oscar a záložník Manchestru City Fernandinho. 

 






twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies